Добредојдовте
anasayfaresmi

IMPEXRON DOO - Набавка на индустриски и машински резервни делови во Македонија


IMPEXRON DOO од 2009 година снабдува индустриски резервни делови со висок квалитет и со доверба и сигурност на своите клиенти им нуди беспрекорни услуги.

Нашата компанија е дел од истоимената германска компанија IMPEXRON GMBH која се занимава со увоз и извоз на сите видови резервни делови од машинската индустрија во целиот свет.

Во ова време на голема пазарна конкуренција, ние IMPEXRON DOO се трудиме да Ви помогнеме и да Ве услужиме со најповолни цени и кратко време на достава на производи од големите пазарни центри како Америка, Јапонија, Турција, Германија, Франција и многу други.

Нашата цел е во најкраток можен рок да Ви ги доставиме тешко достапните производи од меѓународната индустриска мрежа по најповолни цени и врвен квалитет.

Вршиме увоз и извоз на повеќе од 17.000 видови брендови.

Нашата компанија во моментов работи во најразвиените сектори на глобалната индустрија, автомобилската индистрија, индустријата за цемент, железо и челик, текстилната индустрија, прехранбената индустрија, печатарската индустрија, како и бродската, дрвната, шумарската и индустријата за мебел, електричната индустрија, рударската индустрија итн.

Веруваме дека ние IMPEXRON DOO преку квалитетот на своите услуги ја оправдуваме довербата на нашите постојани клиенти и придонесуваме за привлекување на нови.

Нашиот тим ги нуди најконкурентните цени на пазарот и работи динамично на исполнување на Вашите барања.

Со почит IMPEXRON DOO